Om Polytuft

Vi importerar mattor för vidare försäljning till detaljister, fackhandlare och matt- och möbelbutiker. Med ett väldigt brett sortiment kan Polytuft tillhandahålla det mesta inom mattor.

Med över 30 år i branschen är vi ledande på mattor i hela Skandinavien.

I hjärtat av Skåne finner du våra lager-, kontorslokaler och showroom. Här jobbar vi alltid för bästa service och att erbjuda mjuka golv till bostäder, kontor och offentliga platser samt att förbättra entréer med dörrmattor.

Ansvar & Miljö

Vi är anslutna till FTI (Förpacknings- och tidningsinsamlingen) – Anslutningsbevis

Våra lokaler är utrustade med energisnåla värmepumpar och vi köper gröncertifierad el.

All transportering utförs av miljöcertifierade transportbolag som är ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 samt FNs Global Compacts Miljöprinciper.

Våren 2014 startade Polytuft, tillsammans med tillverkare, PolyCare! En offentlig skola i Bhadohi, Indien. Vi är stolta över att kunna hjälpa till så mycket som möjligt och idag går över 200st elever, pojkar och flickor, i skolan.

Vi garanterar rättvisa villkor för alla som varit med att framställa våra handgjorda mattor. Sedan 1 januari 2016 har vi varit med i organisationen Care & Fair som inriktar sig just på tillverkning av mattor i Indien, Pakistan och Nepal. – Certifikat