Om Polytuft

Vi importerar mattor för vidare försäljning till detaljister, fackhandlare och matt- och möbelbutiker. Med ett väldigt brett sortiment kan Polytuft tillhandahålla det mesta inom mattor.

Med över 30 år i branschen är vi ledande på mattor i hela Skandinavien.

I hjärtat av Skåne finner du våra lager-, kontorslokaler och showroom. Här jobbar vi alltid för bästa service och att erbjuda mjuka golv till bostäder, kontor och offentliga platser samt att förbättra entréer med dörrmattor, casino på nätet.

 

Ansvar & Miljö

Vi är anslutna till FTI (Förpacknings- och tidningsinsamlingen) – Anslutningsbevis

Våra lokaler är utrustade med energisnåla värmepumpar och vi köper gröncertifierad el.

All transportering utförsav miljöcertifierade transportbolag som är ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 samt FNs Global Compacts Miljöprinciper.

Våren 2014 startade Polytuft, tillsammans med tillverkare, PolyCare! En offentlig skola i Bhadohi, Indien. Vi är stolta över att kunna hjälpa till så mycket som möjligt och idag går över 200st elever, pojkar och flickor, i skolan.

Vi garanterar rättvisa villkor för alla som varit med att framställa våra handgjorda mattor. Sedan 1 januari 2016 har vi varit med i organisationen Care & Fair som inriktar sig just på tillverkning av mattor i Indien, Pakistan och Nepal. – Certifikat